verii botez
English      Romana
EN          RO

Abonează-te la noutăți!
Pentru mai multe detalii privind produsele noastre sau pentru a comanda, trimiteți un e-mail la contact@veriibotez.ro sau sunați la Monica Bumbeș - 0723.330.589 sau Ruxandra Stoi - 0723.788.701. Vă acordăm tot sprijinul necesar alegerii produselor și vă oferim toate informațiile necesare finalizării comenzii.

În pagina de Produse sunt prezentate, pe categorii, obiectele. În dreptul fiecărei fotografii/denumiri se află un fișier în format "pdf" care conține mai multe obiecte din gama respectivă, cu detalii și prețuri. Toate prețurile sunt în lei au TVA-ul inclus. Prețurile sunt cu titlu informativ și este posibil să difere de cele afișate. Pentru a afla prețul actualizat vă rugăm să ne contactați telefonic sau pe email.

Expedierea o vom face personal, prin curier sau poștă, în funcție de destinație și natura comenzii. Taxele poștale nu sunt incluse în prețurile produselor. În luna decembrie, datorită perioadei aglomerate, expedierile in țară le vom face numai prin curier rapid.


Noutăți


Sortează după

De Craciun - Obiecte alese de arta traditionala romaneasca
28-11-2017

Le gasiti pe siteul nostru si le puteti combina in fel si chip pentru a oferi de Craciun cadouri unice, deosebite, lucrate cu mi[...]

Cadouri de Paste
05-04-2016

Arte si mestesuguri romanesti[...]

Au răsărit primele Mărțișoare!
10-02-2016

Vă invităm la noua colecție de Mărțișoare[...]

De Crăciun
01-12-2015

Găsiți pe siteul nostru o sumedenie de variante de cadouri de Crăciun[...]

Atelier de crosetat pentru copii - 31 mai, Ploiesti
27-05-2014

Invatati sa crosetati cele mai variate accesorii si cele mai simpatice figurine[...]

47 noutați găsite.