verii botez
English      Romana
EN          RO

Abonează-te la noutăți!2 Ateliere pentru copii - Crosetat si Cusut – 1 iunie, Bucuresti
27-05-2014
Atelierul de crosetat

Incepatorii “risca” sa devina adevarati fani ai lucrurilor crosetate, odata ce vor descoperi cat de multe pot realiza plecand de la un simplu lantisor: bratari, medalioane, brose, inele, flori, fluturi, pasari si alte gaze, pisici, catelusi, omuleti. Cei mai avansati vor afla multe din tainele crosetei si vor face adevarate minuni cu ea. Toti vor invata cu siguranta lucruri noi exersandu-si indemanarea, manualitatea si creativitatea, alegand si combinand fire divers colorate.

Atelierul de cusut

Din materiale in culori variate vom decupa, dupa tipare, diverse forme. Le coasem apoi impreuna si le umplem cu vatelina pentru a forma figurinele preferate. Dupa care brodam ochii, nasul, buzunarele papusilor, labutele si coditele animalutelor si ce mai e nevoie pentru a le da personalitate. In final, daca mai avem timp, ne si jucam un pic cu ele. Orice copil, baietel sau fetita, ar trebui sa invete sa coasa un petic sau un nasture (de exemplu atunci cand vor fi singuri in tabere), ori sa isi personalizeze rucsacul ori hainuta preferate. In timp, cine stie, poate vor ajunge sa isi faca singuri toate aceste haine si jucarii.

Organizarea atelierelor

  • Cat dureaza? 2 ore fiecare atelier, simultan, intre orele 10.30-12.30
  • Cine participa? copii cu varsta de minim
    8 ani, cu sau fara experienta intr-ale crosetatului si cusutului
  • Cati participanti? maxim 10 copii/atelier; daca cererile depasesc numarul locurilor alocate, putem suplimenta cu inca un atelier intre orele 15.00-17.00
  • Cine preda? Cele 2 profesoare au o experienta foarte bogata si sunt adevarate maestre ale cusaturilor si crosetatului
  • Unde? Bucharest Trafalgar Pub, pe terasa descoperita sau acoperita (in caz de ploaie). Adresa: str. David Emanuel nr. 4A (pe Calea Dorobantilor, de la intersectia cu Stefan cel Mare mergand spre Romana, a 2-a strada la stanga), www.trafalgarpub.eu/contact/
  • Cat costa? 45 lei/atelier pentru un copil (insotitorul are gratuitate)
  • Inscrieri: 0723330589, monica@veriibotez.ro
Parintii pot petrece acest timp relaxandu-se pe terasa Trafalgar Pub. Participantilor la atelier si insotitorilor le oferim un discount de 10% pentru consumatia pe perioada pranzului, dupa incheierea atelierului, iar copii vor primi un desert surpriza din partea casei.

Înapoi